Partnerstvo: QSS i BH Telecom

QSS smart it
2 min readOct 8, 2020

--

Isan Selimović, CEO QSS

#QSSBlog #QSSsmartit #QSSPartnership

Većina ozbiljnih domaćih tehnoloških kompanija surađuje s BH Telecomom već dugi niz godina na implementaciji naprednih tehnoloških rješenja za potrebe BH Telecoma i BH Telecomovih korisnika.
Posljednjih godina potaknuti ozbiljnim globalnim ekonomskim promjenama potražili smo i druge načine saradnje kako bi skupa što bolje odgovorili na poslovne izazove koje digitalna ekonomija stavlja pred sve nas.

U odnosu kupac dobavljač smo implementirali mnogobrojne značajne projekte skupa, ali kao partneri kreiramo do sada poslovno nezamislive stvari.
Nezamislivo je do sada bilo, čak i za evropske prilike, npr. da vodeći telekom operater, vodeća evropska banka i privatne kompanije kreiraju fin-tech kompaniju.

Isan Selimović, CEO QSS-a kao partner BH Telecoma na Konferenciji „Sarajevo TechLab 2020“ BH Telecom

Nezamislivo je također da bh kompanije, vodeći telekom i privatne tehnološke kompanije uz suradnju evropskih kompanija kreiraju do sad neviđena tehnološka rješenja za globalno tržište.

Nova saznanja pomažu nam da budemo jaki pojedinačno ali i još jači skupa a sve za benefit korisnika naših usluga i naše ekonomije.

Follow QSS — smart it:

Website: www.qsscloud.ba / www.qss.ba
LinkedIn: www.linkedin.com/company/qssdoo
Facebook: www.facebook.com/qss.ba
Twitter: www.twitter.com/it_qss

--

--

QSS smart it

We are a leading IT company for Cloud, Software Development, and System Integrations in Southeastern Europe.